Om oss

Bjerkåsholmen Marina AS ble etablert i 2003 av bransjefolk med over 25 års erfaring fra båtbransjen. Selskapet eies og av Kjell E. Ulfsrud.
Vår målsetning er å være en markedsledende aktør innenfor salg og formidling av fritidsbåter.
Vi har mange års erfaring med båtmerkene Windy, Storebro, Princess, Fairline, Fjord og flere andre, og har tilegnet oss betydelig kompetanse om de forskjellige merkene.
Vi representerer nybåt fra Grandezza som er eksklusive finske motorbåter fra 23 fot - 40 fot.
Agapi som er svensk eid og produserer båter i RIB segmentet med overnatting fasiliteter, som  er trailbare med outbord motorer i størrelsen 750 og 950.

Kjell E. Ulfsrud
har spesielt god kunnskap om salg av Windy båter som tidligere salgssjef og daglig leder av Windy forhandleren Aaby Marine AS i tillegg til mange år som selvstendig båtmegler og båtforhandler innen det eksklusive segmentet.
Vi vil gjennom samarbeidet med de beste i bransjen kunne tilby alle de tjenester som våre kunder og båteiere måtte ha behov for.

Som kunde av Bjerkåsholmen Marina AS skal du oppleve en trygg og profesjonell behandling uansett om du skal kjøpe eller selge båt. Vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli så fornøyd at du velger oss igjen og igjen.

Ønsker du å selge din båt og vil bruke Bjerkåsholmen Marina AS som megler - ring oss
på tlf 900 14 911 eller sende oss en mail til
kjell@bhmarina.no